Event logo

2022 Style Convention @ South Open Dancesport Championships

Master Classes taught by Brian Friedman, Krista Miller, Lacey Schwimmer & More!
insert_invitation Fri, Dec 9, 2022 9:00 AM (EST)
location_on Style Intensive, Orlando, Florida
{{calendarLabel}}
{{dow}}
{{calDate.dayOfMonth}}
Visit Fundraiser Page
{{ campaign.name }}
Visit fundraiser page to {{ campaign.ctaLabel.toLowerCase() }} Visit Fundraiser Page
{{ item.name }}
Map of Style Intensive
{{ directions }}
location_on
Style Intensive
4040 Central Florida Pkwy
Orlando, Florida 32837

IMPORTANT: The name of the ticket indicates what date the class is taking place on! To also clarify, there is no overlapping of any classes so your dancer will be able to take each one! 

Ages 11+ 
If you have a 10 year old wanting to join, please reach out to us!

Please visit thestyleforever.com and email pr@thestyleforever.com with any questions! 

LOCATION: JW MARRIOTT ORLANDO GRANDE LAKES Coquina Ballroom

Featuring Master Classes taught by Brian Friedman, Krista Miller, Lacey Schwimmer on top of our Dancesport legends and all around amazing faculty! Also featuring incredible youth talent like: Autumn Miller, GiaNina Paolantonio, Savannah Manzel, Sienna Morris, Rylee Young, Austin Lee, and more!

Friday December 9th Convention Schedule

TIME (EST)

Faculty / Class Details

9:00 AM - 10:30 AM

Brian Friedman - Jazz Funk 90 minutes

10:30 AM - 12:00 PM

Krista Miller - Technique 90 minutes

12:00 PM - 1:30 PM

Brian Friedman - Style Troupe Auditions 90 minutes

1:30 PM - 2:00 PM

Lunch Break

2:00 PM - 3:30 PM

Krista Miller - Style Troupe Auditions 90 minutes

3:30 PM - 5:00 PM

Ashley Franco - Lyrical 90 minutes

5:00 PM - 6:30 PM

Lacey Schwimmer - Ballroom 90 minutes


Saturday December 10th Convention Schedule

TIME (EST)

Faculty / Class Details

9:00 AM - 10:30 AM

Lacey Schwimmer - Ballroom 90 minutes

10:30 AM - 11:30 AM

Heidi Burns - Ballroom 60 minutes

11:30 AM - 12:30 PM

Debra McWaters - Broadway/Musical Theater 60 minutes

12:30 PM - 1:00 PM

Lunch Break

1:00 PM - 2:00 PM

Debra McWaters - Broadway/Musical Theater 60 minutes

2:00 PM - 3:30 PM

Style Troupe Auditions led by Style Members - 90 minute

3:30 PM - 5:00 PM

Ashley Franco - Contemporary 90 minutes

These Style Intensives will take place at the newest Style Convention @ South Open Dancesport Championships

Join us for the Best Training Experience paired with the Best Dance Experience in America!

Spread the word to your fellow dancers & follow us on @dancethestyle 

local_offer If your order qualifies for a discount, it will be applied during checkout after you have entered all required information.
Tickets
Price
Qty
{{ item.ttBundle ? 'folder_special' : 'local_activity' }} {{ item.startDate }}
{{ item.performanceName }}: {{ item.name }}
{{ item.sectionName }} {{ item.seatName }}
{{ item.message }}
{{ formatPrice(item.price) }}
{{ item.quantity }}

Location

Map of Style Intensive
{{ directions }}
location_on
Style Intensive
4040 Central Florida Pkwy
Orlando, Florida 32837